- Autor: STOB
 - STOB recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Květák | 250 | 
| Cibule | 15 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Vejce celá průměr | 60 | 
| Brambory vařené | 120 | 
Energetická hodnota celkem: 1330 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 13, 
                                                        Tuky (g): 16, 
                                                        Sacharidy (g): 30,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Očištěný květák rozebereme na menší díly a uvaříme v osolené vodě. Rozsekáme, přidáme osmaženou cibulku, osolíme, opepříme a zalijeme vejcem, které necháme srazit. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






